2012. november 13., kedd

Társkereső oldalak

És ha már internetes társkeresés, én mint heteroszexuális és leszbikus társkeresők bevett (ex) használója, a következő különbséget találtam férfiakkal és nőkkel való ismerkedés között:
 
a levelezés hosszúságát.

Férfiakkal általában egy-két levél után már telefonáltunk és helyet egyeztettünk, nőknél hat-hét levélváltásig tudtuk nyúzni egymást. Mert mi van, ha nem az vagyok, akinek mondom magam, vagy ki is vagyok igazán, írjak hobbiról-kedvenc baromfiról-gyermekkori karateóráimról, etc, hogy a végén aztán valami fura oknál fogva mégse találkozzunk. Aznapi betegség, eltűnés, meggondolás. Ha röviden levelezünk, túl rámenős vagyok és ez a baj, ha hosszan, "biztos oka van, hogy ilyen hosszan levelezünk", és ezért nem. Tisztelet az üdítő kivételnek.

Nincs a fejemben jó megoldás erre, csak a türelem vagy a határozottság (talán a három levélváltás után még idegenkedőkkel amúgy se jönnék össze?), vagy valami x-faktor, amiből műsort lehetne csinálni és nézném. (Sajnos a mostanival is ezt teszem.)

Melegeknél nem egészen ilyen, Párduc történeteit elhallgatva spontánabbul és könnyedebben tud menni az ismerkedés, de ott meg sok a szex-date-et keresők száma, ami nem baj, csak a komoly kapcsolat után vágyódóknak nehezítheti meg a pályát. Ezt hiszem legalábbis én. Párduc meg majd kijavít, ha not right. Transzok internetes társkeresésével sajnos nem nagyon vagyok képben...



 

2 megjegyzés:

  1. "Transzok internetes társkeresésével sajnos nem nagyon vagyok képben..."

    Jobb is :DDDDDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te hallottál/ tapasztaltál erről valamit? :)

      Törlés